Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Hans-Dieter Flick, şocat de eliminarea echipei Bayern Munchen din Cupa Germaniei

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Antrenorul Hans-Dieter Flick s-a declarat şocat de eliminarea echipei lui, Bayern Munchen, din Cupa Germaniei, de către o formaţia din liga a doua, informează lesoir.be, potrivit news.ro.

"Sunt şocat. Suntem cu toţii foarte dezamăgiţi", a spus Hans-Dieter Flick, antrenorul care a condus Bayern la o triplă, sezonul trecut, cucerind Bundesliga, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor.

"Cel mai mult mă deranjează că am fost egalaţi în finalul meciului. Nu există scuze pentru aşa ceva, ar trebui să trecem repede peste asta. Ne vom antrena din greu şi privim spre viitor", a mai spus Flick după meci.

Citește și: Tăriceanu este CU UN PAS mai aproape de CERCETAREA PENALĂ pentru LUARE DE MITĂ - Ajunge la mâna lui Iohannis după SALVAREA din Senat

Bayern, lider în campionat, a pierdut şi în faţa lui Borussiei Monchengladbach în Bundesliga, vinerea trecută (scor 2-3). "Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră. Această eliminare este o mare dezamăgire, pe care va trebui să o suportăm", a afirmat atacantul Thomas Muller.

Formaţia Bayern Munchen a fost eliminată, miercuri seară, de echipa de eşalon secund Holstein Kiel, în 16-imile de finală ale Cupei Germaniei, scor 8-7 în urma loviturilor de departajare.

La sfârşitul prelungirilor, scorul era 2-2, golurile fiind înscrise de Bartels ;37 şi Wahl ‘90+5 pentru Kiel, respectiv Gnabry ’14 şi Sane ’47 pentru Bayern.

La loviturile de departajare, au marcat pentru învingători Wahl, Arslan, Serra, Lee, Hauptmann şi Bartels, iar pentru Bayern Munchen, Lewandowski, Kimmich, Muller, Alaba şi Costa, în timp ce Roca a ratat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.