Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul interimar al lui FCSB, Mihai Pintilii, prezența inedită pe banca echipei ideale a etapei a 18-a a Superligii

telekomsport.ro
mihai pintilii

Antrenorul interimar al lui FCSB, Mihai Pintilii, a reușit să își conducă echipa la două victorii succesive în Superligă, astfel că Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat antrenorul etapei a 18-a, după succesul din deplasare, la U Craiova 1948, anunță Mediafax.

Alături de Pintilii, alți 3 jucători au fost aleși în echipa ideală a etapei a 18-a. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe are și ea 3 jucători în cel mai bun unsprezece al rundei.

Echipa ideală a etapei a 18-a

Portar

Ștefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) - A făcut un nou meci mare. A avut patru intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii roş-albaştrilor.

Fundaşi

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 35 de ani) - Este un jucător polivalent, o calitate foarte importantă în fotbalul de azi. Utilizat în banda dreaptă, a oferit o nouă pasă de gol, a cincea în ediţia curentă, fiind printre cei mai buni din campionat la acest capitol.

Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani) - A marcat pentru a treia oară în ediţia curentă. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat, în special cele aeriene, unde a avut un procentaj de 89 %.

Mark Tamas (Sepsi OSK / 29 de ani) - Titularizat pentru a treia oară, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Este un jucător experimentat, care o poate ajuta pe Sepsi OSK să atingă obiectivele fixate.

Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 30 de ani) - A fost fundaşul stânga cu cel mai bun index Instat - 256. A făcut excelent ambele faze de joc.

Mijlocaşi

Martin Remacle (U Cluj / 25 de ani) - Introdus pe teren la startul reprizei secunde, a contribuit din plin la jocul bun făcut de clujeni. În plus, a înscris pentru întâia oară în Superliga României.

Adrian Șut (FCSB / 23 de ani) - A făcut foarte bine legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A consumat multă energie pe durata jocului.

Alexandru Albu (Rapid / 29 de ani) - A marcat golul prin care giuleştenii au revenit în joc. Prinde pentru a doua oară „Echipa etapei” în sezonul curent.

Atacanţi

Rivaldinho (Universitatea Craiova / 27 de ani) - A pasat decisiv la ambele goluri reuşite de alb-albaştri în derby-ul din Giuleşti.

Mario Rondon (Sepsi OSK / 36 de ani - FOTO) - Experimentatul vârf al covăsnenilor şi-a făcut din nou datoria. A reuşit o dublă şi a ajuns la opt goluri marcate în campionatul în curs.

Alexi Pitu (Farul / 20 de ani) - A încheiat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea. A fost a patra reuşită din contul său în ediţia actuală, în care mai are şi cinci pase decisive.

Antrenorul Etapei

Mihai Pintilii (FCSB / 38 de ani) – Cu el pe bancă în postura de antrenor interimar, FCSB a legat în campionat două victorii extrem de importante, obținute în urma unor prestaţii în care roş-albaştrii ne-au amintit de evoluţiile din stagiunea precedentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.