Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Anderlecht şi-a criticat jucătorii după egalul cu FCSB

uefa.com
conference league

Robin Veldman, la primul său meci ca antrenor principal al echipei belgiene de fotbal Anderlecht, şi-a criticat jucătorii după rezultatul de egalitate cu FCSB, 2-2, de joi seara, din Europa Conference League.

''Analizasem acest tip de faze. Am prevăzut unde se afla pericolul. Ştiam că ei execută cornerele în prima zonă. Trebuie să fim mai maturi şi să ne asumăm responsabilităţile, pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. Nu arăt cu degetul spre nimeni, a fost o eroare colectivă'', a declarat Veldman după meciul de la Bruxelles, potrivit portalului Walfoot.be.

FCSB a marcat primul său gol prin Andrea Compagno, cu o lovitură de cap din 6 metri, la centrarea lui Risto Radunovic de pe stânga. Joyskim Dawa a marcat al doilea gol al vicecampioanei României după un corner executat de pe dreapta, mingea fiind deviată de Răzvan Oaidă de la prima bară şi împinsă în plasă de camerunez după ce portarul van Crombrugge o respinsese.

''În ultimele patru meciuri am luat prea multe goluri din cornere. Şi mingile lungi de pun în dificultate, de asemenea. Da, sunt critic faţă de jucătorii mei. Iar aceste erori vin din partea unor băieţi experimentaţi, deci e şi mai penibil'', a subliniat tehnicianul.

Aceste greşeli trebuie corectate până la meciul de acasă cu AS Eupen, în care Anderlecht nu are dreptul să mai facă un pas greşit: "Trebuie să avem ritm în meci pentru a ne impune filosofia. Să controlezi meciul nu serveşte la nimic dacă o faci la un ritm lent'', a concluzionat Veldman, care l-a înlocuit pe Felice Mazzu, demis luni.

FCSB a reuşit un rezultat de prestigiu în competiţia de fotbal Europa Conference League, 2-2 (0-1) cu echipa belgiană Anderlecht, joi seara, pe Anderlecht Stadium din Bruxelles, în penultimul său meci din Grupa B.

Anderlecht a condus de două ori, prin golurile marcate de Yari Verschaeren (38) şi Jan Vertonghen (74), dar vicecampioana României a revenit de fiecare dată şi a egalat, prin Andrea Compagno (60), respectiv Joyskim Dawa (82).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.