Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Chelsea îşi asumă responsabilitatea pentru lipsa de minute în cazul lui Tammy Abraham

These Football Times
Thomas Tuchel

Antrenorul german Thomas Tuchel înţelege frustrarea atacantului Tammy Abraham în ce priveşte minutele primite la Chelsea în sezonul trecut şi îşi asumă o parte din responsabilitate, într-un moment în care internaţionalul englez este dorit de mai multe cluburi, inclusiv Roma, transmite Reuters.

Presa britanică relatează despre interesul pentru Abraham venit de la AS Roma, antrenată acum de fostul antrenor al lui Chelsea, Jose Mourinho, potrivit agerpres.ro.

Abraham a marcat 15 goluri pentru Chelsea în sezonul 2020-2021, la început sub comanda lui Frank Lampard, dar apoi cu Tuchel din ianuarie pe banca tehnică nu a mai primit minute suficiente şi s-a simţit marginalizat.

Romelu Lukaku este cu un picior la Chelsea, o mutare care îi va diminua şansele lui Abraham de a prinde mai multe minute în sezonul viitor.

''Nu voi comenta actuala situaţie, cât de mult este adevărat sau neadevărat. Tammy este acum în echipă. Este evident că nu este fericit cu prima jumătate a anului şi poate că are motive să nu fie fericit. Poate că este şi vina mea că nu l-am presat, nu am avut încredere în el la acelaşi nivel cum m-am încrezut în alţi jucători. Pot înţelege că vrea mai multe minute. Aşa că totul va depinde de ce plănuim noi, care sunt planurile lui Tammy, va lupta să intre în echipă sau vrea o schimbare de club pentru a avea şansa de a fi titular?'', a declarat Tuchel înaintea meciului de miercuri cu Villarreal, din Supercupa Europei.

Tuchel a preferat să nu dea niciun indiciu despre sosirea iminentă a lui Romelu Lukaku (Inter) pentru suma record de 115 milioane euro. Belgianul a mai evoluat pe Stamford Bridge între 2011 şi 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.