Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Chelsea spune că înlocuirea lui Mendy cu Kepa pentru loviturile de departajare era stabilită de mai mult timp

www.gettyimages.com
chelsea villareal

Tehnicianul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a declarat după câştigarea Supercupei Europei că înlocuirea lui Edouard Mendy cu Kepa Arrizabalaga pentru loviturile de departajare era stabilită de mai mult timp, potrivit news.ro.

Miercuri seară, Kepa a apărat două lovituri de departajare, după ce a intrat pe teren în minutul 119.

„Când am venit la Chelsea şi am avut primul meci de cupă cu Barnsley, am primit statisticile şi eram pregătiţi. Kepa avea cel mai bun procentaj în ceea ce priveşte apărarea penaltiurilor. Analiza prezentată de băieţi şi de antrenorii de portari mi-a arătat datele, apoi am discutat cu jucătorii şi că această înlocuire ar putea avea loc atunci când jucăm meciuri eliminatorii. Ei ştiu asta de atunci. Este fantastic cum acceptă Edou acest lucru şi este fantastic cum a decurs discuţia înainte de meciul cu Barnsley. Aceşti băieţi sunt jucători de echipă adevăraţi. Sunt bucuros pentru Kepa şi sunt bucuros pentru Edou”, a spus Tuchel.

Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, cu scorul de 6-5, după executarea loviturilor de departajare, echipa Villarreal, deţinătoarea Ligii Europa. Chelsea a condus cu 1-0 la pauză, Villarreal a egalat în repriza a doua, scorul de 1-1 rămânând până la finalul celor 120 de minute de joc. La loviturile de departajare, "submarinul galben" a ratat de două ori, iar "albaştrii", o dată, astfel că echipa engleză s-a impus cu 6-5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.