Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Hapoel Beer Sheva, după egalul cu FCSB: 'Golul Stelei a venit de nicăieri, dar apoi am arătat că avem forţă'

www.digisport.ro
FCSB Denis Man, Gnohere, Benzar

Tehnicianul echipei Hapoel Beer Sheva, Barak Bakhar, a declarat, joi seară, că jucătorii săi au demonstrat că au forţă în meciul cu FCSB, scor 1-1, din Liga Europa, apreciind că golul formaţiei lui Nicolae Dică a venit "de nicăieri".

"A fost un meci interesant bun, şi Steaua şi noi am avut ocazia să-l câştigăm şi cred că scorul reflectă situaţia din teren. Nu am fost foarte concentraţi la golul primit. Golul Stelei a venit de nicăieri, dar apoi am arătat că avem forţă şi dacă vom câştiga următoarele două partide, ne vom califica în faza următoare. Încercăm să jucăm ca o echipă, este foarte important pentru noi", a declarat Bakhar.

Formaţia FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.