Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Juventus dezvăluie cum a blocat Barcelona: Ironii către catalani

www.agerpres.ro
Higuain Juventus

Zidul Berlinului, unde a căzut acum doi ani în finală, s-a transformat în fortăreața de pe Camp Nou. Juventus și-a luat revanșa contra Barçei, progresând de la 1-3 (în 90 de minute) la 3-0 în "dublă" manșă.

O schimbare extraordinară reușită de Allegri, care, cu alt sistem (4-2-3-1, în loc de 4-3-1-2) și nouă titulari noi, a demontat mașina blaugrana de goluri. Și Buffon a avut de apărat un șut, jumătate din ce-a trebuit să scoată la Torino! "Sunt foarte mulțumit de jucători. Ne-am apărat perfect în fața unei echipe foarte bune și era imposibil să ne înscrie. Și dacă jucam o zi întreagă, tot nu ne dădeau gol", a explicat antrenorul bianconerilor. Care a făcut o paralelă cu finala din 2015:

"Schimbând am adus entuziasm, dar trebuie să schimbi bine. Clubul a transferat fotbaliști de mare calitate, pe care eu am încercat să-i integrez. Din ianuarie, am trecut la modulul 4-2-3-1 ca să avem o echipă diferită. Modificările trebuie făcute când câștigi, pentru că e mai dificil atunci când pierzi", conform gsp.ro.

Max rămâne un perfecționist, convins că Juventus avea forța să învingă și miercuri: "Avem încă o marjă de progres. Mai ales în gestionarea posesiei. În prima repriză trebuia să fim mai calmi în a plimba mingea. Ne-am pierdut din luciditate, pentru că ne-am apărat mult. După pauză, au lăsat spații mari și era de profitat pe contraatac. Pe acest stadion numai Juve se putea califica. Meritam semifinala, dar nu am ajuns la capăt".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.