Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Leeds United foloseşte citate din Gandhi pentru a-şi motiva jucătorii

Wikipedia
mahatma gandhi

Antrenorul echipei engleze de fotbal Leeds United, Jesse Marsch, apelează la citate din Mahatma Gandhi şi Muhammad Ali pentru a-şi motiva jucătorii în încercarea de a evita retrogradarea la finele sezonului, scrie Reuters, potrivit agerpres.

Antrenorul american, care a preluat banca tehnică în luna martie înlocuindu-l pe Marcelo Bielsa, are o sarcină extrem de grea în condiţiile în care gruparea se află pe locul 18 din 20 în Premier League când mai sunt trei etape.

"Am sute de citate pe care le folosesc în momente diferite. Încerc să mă gândesc cum se potrivesc acestea la diferite momente, aici este cheia", a spus Marsch.

El a arătat că, la rândul său, s-a inspirat din diferite expresii folosite de Michael Jordan, Phil Jackson sau Vince Lombardi.

"Îmi place cultura baschetului în America, dar îmi plac şi diferite vorbe rostite de-a lungul timpului de Maica Tereza sau JFK", a adăugat Marsch.

Cu doar o victorie în ultimele cinci etape, Leeds United are 34 de puncte şi luptă cu Everton şi Burnley pentru evitarea retrogradării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.