Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, nu crede în varianta blocării campionatului din Anglia, din cauza coronavirusului

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Jurnaliştii din Anglia i-au alarmat pe suporterii englezi după ce au publicat un scenariu potrivit căruia meciurile din Premier League s-ar amâna şi sezonul s-ar bloca. Antrenorul Liverpool, Jurgen Klopp, a spus însă că nu crede această ipoteză, a scris, luni, gazzetta.it, anunță MEDIAFAX.

Amânarea meciurilor din Premier League ar duce la ştergerea rezultatelor înregistrate până acum în campionat, a scris presa britanică.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

Ipoteza l-a surprins pe Jurgen Klopp, care a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre consecințele ce ar apărea în cazul unei astfel de situaţii, pe care o consideră imposibil de realizat.

„Nu cred că suporterii echipei Liverpool iau în serios toate bârfele din jurul virusului COVID-19. Dacă cineva mă întreabă dacă are sens să se blocheze campionatul, să se şteargă toate rezultatele din acest sezon, atunci spuneţi-mi cine va juca în Liga Campionilor anul viitor? Este o poveste interesantă pentru voi, jurnaliştii, ca să aveţi despre ce să scrieţi, dar prima dată am zis <>, chiar poate cineva să creadă aşa ceva?”, a spus Klopp.

El a mai declarat că fanii „echipei Liverpool nu sunt atât de proşti încât să creadă acest scenariu".

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

Weekendul trecut, Liverpool a suferit primul eşec din acest sezon, din Premier League. Watford s-a impus cu 3-0, pe propriul teren, în faţa „cormoranilor".

Echipa pregătită de Jurgen Klopp are 79 de puncte în campionat, fiind la 22 puncte distanţă de locul doi, ocupat de Manchester City, care are însă şi un meci mai puţin disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.