Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Manchester United le cere fanilor să evite protestele violente înaintea meciului cu Liverpool

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul echipei Manchester United, le-a cerut suporterilor să evite alte proteste violente înaintea meciului reprogramat cu FC Liverpool, care va avea loc joi pe stadionul Old Trafford, în campionatul de fotbal al Angliei, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Această partidă trebuia să se dispute iniţial pe 2 mai, dar a fost amânată după ce fanii lui United au protestat împotriva proprietarilor americani ai clubului, familia Glazer, pătrunzând pe stadion şi invadând terenul de joc.

Protestatarii s-au ciocnit şi cu forţele de ordine, în afara terenului, şase agenţi de poliţie fiind răniţi în timpul demonstraţiilor.

Citește și: DOSAR `Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ`...

Presa britanică a relatat că sunt planificate noi proteste înaintea meciului de joi. Securitatea a fost întărită, de asemenea, în jurul stadionului Old Trafford şi pentru meciul cu Leicester City, care va avea loc în această seară (marţi).

"Sunt analizate măsurile de securitate şi sper că putem menţine protestele, dacă vor fi proteste, la nivel redus şi fără nicio violenţă", a spus Solskjaer.

"Vrem să ascultăm, jucătorii vor să dispute meciul, vom juca împotriva lui Liverpool şi, bineînţeles, vrem să câştigăm şi să o învingem şi pe Leicester, aşa că vom face tot ce putem pentru ca fanii noştri să sărbătorească ceea ce facem pe teren", a adăugat antrenorul norvegian.

Cu 70 de puncte acumulate în 34 de meciuri, Manchester United ocupă locul secund în Premier League, la 10 puncte în spatele liderului Manchester City, care are însă un joc în plus disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.