Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solksjaer, îl dorește pe Ousmane Dembele, de la Barcelona

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United își face lista de jucători pentru următoarea perioada de transferuri. Potrivit celor de la Independent, tehnicianul englezilor, Ole Gunnar Solksjaer, îi dorește pe Ousmane Dembele (Barcelona) și Mario Manduzkic (Juventus), anunță MEDIAFAX.

Citește și: Informația de ultimă oră care reaprinde cazul Caracal: Oasele sunt din cimitir!

Antrenorul norvegian are nevoie de un om în atac, după ce Romelu Lukaku a fost vândut în această vară, iar Alexis Sanchez a fost cedat sub formă de împrumut. Amândoi au ajuns la Inter Milano. În afară de cei doi, Manchester United a suferit și din cauza accidentărilor în acest început de sezon. Martial și Rashford au pierdut câteva meciuri, iar aceste lucruri au slăbit-o pe formația lui Solksjaer pe partea ofensivă.

În urma eșecului suferit în fața celor de la West Ham, scor 0-2, Ole Gunnar Solksjaer și vicepreședintele executiv Ed Woodward au discutat despre transferurile din iarnă. Antrenorul consideră că este nevoie de un suflu nou la echipă. Astfel că, în afară de numele croatului Mandzukic, pe care l-au dorit și în această vară, a apărut și numele jucătorului Barcelonei, Ousmane Dembele. Cu toate acestea, presa internațională scrie că ar fi o mutare greu de realizat, având în vedere suma mare pe care o cere gruparea catalană pe internaționalul francez.

Citește și: Cerere fără precedent din partea Gabrielei Firea! Ce vrea, de fapt, primarul Capitalei de la Guvern

Dembele a evoluat doar în două meciuri în acest sezon în tricoul Barcelonei, amândouă partidele au fost în La Liga. Atacantul în vârstă de 22 de ani a suferit o accidentare musculară, care l-a ținut departe de terenul de fotbal timp de șase săptămâni.

Ousmane Dembele, ajuns pe Camp Nou de la Borussia Dortmund, a declarat în această vară că nu vrea să plece de la Barcelona și că vrea să ajungă un jucător important în lotul catalanilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.