Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Manchester United: 'Paul Pogba şi Marcus Rashford s-au refăcut şi vor fi apţi de joc în momentul reluării Premier League'

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a indicat marţi că fotbaliştii Paul Pogba şi Marcus Rashford s-au refăcut după accidentările suferite şi vor fi apţi de joc în momentul reluării Premier League, competiţie suspendată în luna martie din cauza pandemiei de COVID-19, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Iniţial, s-a crezut că Pogba, operat la un picior în luna ianuarie, şi Rashford, accidentat la spate într-un meci de Cupa Angliei cu Wolverhampton Wanderers, vor rata restul sezonului.

"Ei arată bine, s-au alăturat antrenamentelor şi au făcut tot ce au făcut şi ceilalţi băieţi. Nicio reacţie până acum, bat în lemn. Când vom relua competiţia, se pare că vom avea la dispoziţie tot lotul", a explicat Solskjaer pentru site-ul lui United.

În altă ordine de idei, Solskjaer speră că se va putea baza pe atacantul Odion Ighalo până la finalul sezonului. Împrumutul lui Ighalo de la Shanghai Shenhua expiră pe 31 mai, iar clubul asiatic vrea să-l readucă pe jucător înainte de startul campionatului Chinei.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Guvernul britanic a autorizat, luni, trecerea "la faza a doua" a planului de reluare a competiţiilor sportive, care autorizează antrenamentele cu contacte, astfel că Premier League se apropie de o reluare sperată în cursul lunii iunie.

Cluburile au fost autorizate pe 18 mai să înceapă antrenamentele în grupuri mici.

În momentul întreruperii sezonului, Manchester United era pe locul 5 în Premier League, la trei puncte de ocupanta poziţiei a 4-a, Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.