Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui PSG a anunţat că Neymar ar putea să reintre în următorul meci al francezilor

Neymar PSG

Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG, a anunţat că este probabil ca Neymar să reintre în următorul meci al francezilor. Accidentarea nu este una gravă, iar brazilianul va reveni la antrenamente în acest weekend, scrie Mediafax.

Neymar s-a accidentat etapa trecută. În meciul cu Bordeaux, 2-2, a deschis scorul în minutul 34, dar în repriza a doua a fost înlocuit, la 20 minute de la reluare. Din investigaţiile efectuate ulterior, a reieşit că accidentarea nu este una gravă, dar problemele la muşchii aductori au necesitat o pauză de câteva zile. Brazilianul nu a fost în teren miercuri seară, în duelul cu Strasbourg, din etapa a 16-a a campionatului Franţei. PSG a făcut 1-1, graţie unui gol marcat de Cavani, după ce adversarii deschiseseră scorul.

După meci, la conferinţa de presă, Tuchel a fost întrebat de situaţia lui Neymar: ”El se va pregăti câteva zile individual, dar se va alătura grupului pentru antrenament vineri sau duminică. Nu este mai grav decât ultima oară, este aproape acelaşi lucru. Dar pentru asta, el nu poate juca contra lui Strasbourg. El trebuie să se odihnească câteva zile".

Citește și: Dunărea Călăraşi – Astra Giurgiu se joacă joi, de la 14:00

Următorul meci al lui PSG este programat în Liga Campionilor, marţi. Campioana Franţei se deplasează în Serbia, pentru ultimul duel al fazei grupelor, cu Steaua Roşie Belgrad. Victoria este obligatorie pentru trupa lui Tuchel, pentru a continua în competiţie. Este pe locul 2, cu 8 puncte, iar următoarea clasată, Liverpool, are cu două puncte mai puţin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.