Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Massimiliano Allegri: Nu regret că am revenit la Juventus Torino

www.agerpres.ro
Massimiliano Allegri Juventus

Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a spus că nu regretă revenirea pe banca tehnică a formaţiei, în ciuda eforturilor de până acum de a urca gruparea în Serie A, scrie Reuters, potrivit agerpres.

Allegri, care a câştigat cinci titluri în Serie A în timpul primei sale perioade ca antrenor la Juventus, între 2014-2019, a revenit înlocuindu-l pe Andrea Pirlo în mai anul trecut, însă până acum nu a mai înregistrat performanţele din timpul primului său mandat.

''Nu regret nimic. M-am întors la Juve foarte fericit şi sunt încă foarte fericit. Am vrut să am patru ani buni pentru a construi ceva deosebit, nu am absolut niciun regret. Am avut şi înainte satisfacţii şi aş vrea să am şi în continuare. Sigur, ar fi fost frumos să ne continum drumul în Liga Campionilor dar asta este, o vom lua pas cu pas. Ne concentrăm acum pe campionat şi pe Cupa Italiei'', a spus Allegri, vineri, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că este posibil va fundaşul Leonardo Bonucci să fie apt de joc pentru partida de sâmbătă seara, din campionat, cu Bologna.

Juventus Torino este pe locul 4, momentan, în Serie A, cu 62 puncte, la 4 puncte de podium, având patru victorii în ultimele cinci etape disputate.

Torinezii vor juca şi returul semifinalei Cupei Italiei, cu Fiorentina, pe 20 aprilie, după ce au câştigat în tur, în deplasare, cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.