Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Mugur Tomescu: Robert Glinţă este foarte cerebral, a gândit proba foarte bine şi a remediat ceea ce a fost de remediat după semifinală

Robert Glinta

Antrenorul Mugur Tomescu a declarat că elevul său, Robert Glinţă, este foarte cerebral. iar acest lucru la ajutat şi la câştigarea medaliei de aur la 100 metri spate la Campionatele Europene de Nataţie.

"Calităţile lui Robert: Talentul cu care s-a născut şi munca. Şi peste toate acestea, e partea intelectuală care îl ajută mult. Robert este foarte cerebral. El a gândit proba foarte bine şi a remediat ceea ce a fost de remediat după semifinală. A plecat mai relaxat. Eu am fost foarte liniştit. Ne-am fixat un obiectiv, dar am fost sigur că va câştiga. Sper să fie exact ca până acum, să nu se abată de la drum. Să fie focusat", a declarat Tomescu pentru Federaţia Română de Nataţie.

Sportivul Robert Glinţă a reuşit o performanţă extraordinară, joi, când a câştigat titlul european în proba de 100 de metri spate, la CE de la Budapesta, scrie News.ro.

Este prima medalie cucerită de România la un Campionat European de nataţie pentru seniori, în probele masculine, şi cea dintâi după o pauză de 17 ani – ultima realizare de acest gen fiind reuşită de Camelia Potec în 2004, la Madrid, în proba de 200 m liber.

Totodată, este prima medalie de aur pentru Robert Glinţă la o ediţie a Campionatelor Europene de seniori. În urmă cu două zile, sportivul în vârstă de 24 de ani a cucerit argint la 50 m spate, tot la Budapesta. Robert a încheiat finala cu 52,88, record naţional şi record personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.