Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer nu se aşteaptă ca argentinianul Sergio Aguero să joace pentru Manchester United

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer nu se aşteaptă ca argentinianul Sergio Aguero, care va părăsi Manchester City la finele acestui sezon, să accepte să joace pentru Manchester United, din cauza rivalităţii dintre cele două cluburi, transmite Reuters.

Aguero, autor a 257 goluri în 384 meciuri pentru City, a ajutat la câştigarea a patru titluri, Cupa Angliei şi Cupa Ligii engleze de cinci ori, dar este greu de crezut că va accepta o eventuală ofertă de la rivala United, potrivit agerpres.ro.

Un precedent mai recent există totuşi, cel al argentinianului Carlos Tevez, care a jucat două sezoane sub formă de împrumut la United, înainte de a semna pentru City în 2009 şi a contribui la câştigarea titlului din 2012.

''Nu mă aştept ca niciun jucător care a evoluat zece ani pentru un club să vrea să joace la clubul local rival. Ştiu că suntem profesionişti, dar dacă ai jucat la Man United nu te duci la Man City. Au existat excepţii de la acest lucru, dar nu am fost de acord cu ele. Când joci pentru Man United, dacă un club rival încearcă să-mi obţină semnătura şi eu accept, unde este loialitatea? Loialitatea este una din valorile pe care eu pun foarte mare preţ'', a declarat Solskjaer înaintea meciului de duminică cu Brighton.

United ocupă locul doi în Premier League, cu 57 puncte din 29 meciuri, la 17 puncte distanţă de liderul Man City, care are însă a disputat două meciuri mai mult.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.