Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Pablo Machin a fost demis de la clubul Espanyol

www.digisport.ro
Espanyol Barcelona

Clubul Espanyol a anunțat, luni, rezilierea înțelegerii antrenorului Pablo Machin. Tehnicianul de 44 de ani a petrecut doar două luni și jumătate pe banca tehnică a formației din Barcelona, potrivit Mediafax.

De asemenea, în comunicatul emis de clubul Espanyol, se precizează că și ceilalți membri din stafful tehnic, Jordi Guerrero, Jordi Balcells și Carles Martinez, au fost demiși.

Decizia demiterii lui Pablo Machin a venit la o zi după ce Espanyol a pierdut pe terenul penultimei clasate Leganes, scor 0-2, în etapa cu numărul 18 din La Liga. Formația din Barcelona se află pe ultimul loc, cu doar 10 puncte acumulate.

Citește și: Simona Halep, trei declarații memorabile în 2019

Pablo Machin a fost numit antrenor la Espanyol pe 7 octombrie, acumulând 15 meciuri. El a înregistrat patru victorii, trei remize și opt înfrângeri. Tehnicianul spaniol, care le-a mai pregătit pe Numancia, Girona și Sevilla, nu a reușit să scoată echipa din subsolul clasamentului, însă a calificat-o pe Espanyol în șaisprezecimile de finală ale Europa League.

În prima parte a sezonului, antrenorul lui Espanyol a fost David Gallego (47 de ani), care a rezistat doar 16 meciuri pe banca tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.