Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul principal al formaţiei FC Botoşani, Mihai Ciobanu, înaintea barajului cu Craiova: Sorţii au fost cu noi, Rapid a eșuat în ultimul meci

fc botosani

Antrenorul principal al formaţiei FC Botoşani, Mihai Ciobanu, consideră că echipa sa a avut noroc în ceea ce priveşte participarea la barajul pentru un loc în Europa Conference League la fotbal, cu Universitatea Craiova, după ce Rapid a pierdut în ultima etapă a play-out-ului, cu CS Mioveni, conform Agerpres.

"Va fi un singur meci, pe terenul echipei din play-off, CS Universitatea Craiova, iar mult discutatul sistem play-off - play-out îşi arată şi pentru noi spectaculozitatea! Sorţii au fost cu noi, astfel că Rapid care avea prim-planul în clasament a eşuat în ultimul meci, la Mioveni! Acum, noi, trebuie să venim în întâmpinarea acestei oportunităţi!", a declarat Ciobanu, conform site-ului oficial al FC Botoşani.

Tehnicianul deţinător al licenţei Pro, echipa fiind condusă de pe bancă de Marius Croitoru, a afirmat că Universitatea Craiova are avantajul suporterilor care vor fi prezenţi pe stadionul ''Ion Oblemenco''.

"În acest meci chiar nu contează statistica, este un meci de calificare în Conference League, diferit ca manieră de abordare faţă de meciurile din campionatul intern. Ambele grupări au avut obiective, unele realizate, altele nu. Acum ce mai contează? Toate forţele de care dispun echipele vor fi aruncate în arena cu un 'mic-mare' avantaj pentru Craiova, suporterii! Băieţii noştri au disponibilitate, au dorinţă, au mijloace tehnice şi tactice, au resurse şi pot surprinde pe oricine", a mai spus Ciobanu.

FC Botoşani a terminat play-out-ul Ligii I, pe locul 2 în clasament, după Sepsi OSK Sf. Gheorghe, care a câştigat Cupa României, şi va disputa barajul de participare în Europa Conference League, cu Universitatea Craiova, locul 3 în play-off.

Partida se va disputa, vineri, la Craiova, de la ora 20:30 pe stadionul ''Ion Oblemenco''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.