Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Răzvan Lucescu, după Al Sadd - Al Hilal, scor 1-4: 'E minunat că am învins în deplasare'

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a obținut o victorie importantă în meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Echipa pregătită de el, Al Hilal, s-a impus, în deplasare, în fața grupării antrenată de fostul mare jucător al Barcelonei, Xavi. Băieții tehnicianului român au câștigat cu 4-1 cu Al Sadd, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în cazul Caracal! De la Ministerul de Interne nu am primit încă răspuns

Echipa lui Xavi a avut de suferit începând cu minutul 35. La scorul de 1-1, Al Sadd a rămas în 10, după eliminarea fundașului Abdelkarim Hassan. Acesta a comis un fault la mijlocul terenului, sancționat cu cartonaș galben, iar apoi a fost trimis la vestiare pentru proteste vehemente.

"Mă simt dezamăgit. Am fost echipa mai bună înainte ca Abdelkarim să fie eliminat. Din punctul meu de vedere au fost două meciuri. Unul înainte de roşu şi unul după. A fost dificil să atacăm şi să ne apărăm cu 10 jucători şi am suferit o înfrângere grea.

Este un rezultat rău, dar nu vom renunţa. Încă nu s-a terminat şi, cine ştie, poate se vor confrunta şi ei cu aceeaşi situaţie ca şi noi. Mai este jumătate de dispută, cu 90 de minute rămase şi mergem acolo să dăm tot ce putem ca să câştigăm.

Citește și: Alexandru Cumpănașu intră la rupere! Iohannis vrea destabilizarea totală a României

Nu mă aşteptam la acest secenariu rău pentru că noi suntem echipa mai bună", a spus Xavi.

Și Răzvan Lucescu a recunoscut că a avut un meci greu în fața celor de la Al Sadd și a precizat că eliminarea jucătorului advers le-a facilitat celor de la Al Hilal drumul către victorie.

"Adversarii ne-au supus unei mari presiuni în prima repriză și nu ne-au lăsat spații. Eliminarea ne-a ajutat. Din acel moment, partida s-a schimbat.

E minunat că am învins în deplasare, dar nu ne-am calificat încă. Va fi dificil la Riad. Al Sadd nu mai are nimic de pierdut", a declarat Răzvan Lucescu.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! De ce vrea Liviu Dragnea dizolvarea PSD .

Răzvan Lucescu (50 de ani) a sosit la Al Hilal în această vară, după ce și-a reziliat contractul cu PAOK Salonic, pe banca căreia a câștigat titlul de campion și două Cupe. Al Hilal se află pe primul loc în campionatul din Arabia Saudită, având 13 puncte acumulate în primele cinci runde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.