Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul român care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo în fotbalul profesionist: 'Eu nu cred că va reveni la cel mai înalt nivel din Europa'

twimg.com
Cristiano Ronaldo

"A fost un mare jucător...", a declarat despre Cristiano Ronaldo, pentru site-ul belgian walfoot.be, antrenorul român Ladislau Boloni, sub comanda căruia atacantul portughez a debutat ca profesionist în anul 2002 la Sporting Lisabona, când avea 17 ani, informează Agerpres.

Boloni, care a antrenat mult timp în Belgia, a analizat pentru acest site delicatul sfârşit de carieră al starului lusitan, ce a semnat recent cu echipa saudită Al-Nassr.

"Este cineva foarte special. A fost la cel mai înalt nivel şi va rămâne unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie. Poate că nu CEL mai mare din toate timpurile. Dar nu ar fi corect să dăm un singur nume. Există Messi... dar să fii unul dintre cei mai buni este deja fantastic", a spus Boloni, care antrenează acum echipa franceză Metz.

Mai în vârstă decât rivalul său dintotdeauna, Ronaldo pare să fie puţin în declin.

"Ştiţi, are 37 de ani, iar cu stilul său de joc, care este diferit de cel al lui Lionel Messi, nu este uşor. În plus, a avut probleme la Manchester United", a amintit Boloni.

"Dar îmi place povestea lui frumoasă: un tip normal, de pe străzi, care a ajuns în vârf, la cel mai înalt nivel din lume. Chiar dacă reuşeşte aceste lucruri, în viaţa sportivă şi în afara ei, în cele din urmă toţi suntem nişte oameni simpli", a adăugat Boloni.

Rămâne de văzut dacă Ronaldo, acum în Arabia Saudită, poate reveni pentru ultima oară la cel mai înalt nivel.

"Eu nu cred că va reveni la cel mai înalt nivel din Europa. Dar ceea ce a făcut până acum, experienţa şi cunoştinţele sale... toate acestea le poate transmite jucătorilor tineri", a conchis primul său antrenor în fotbalul profesionist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.