Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Serenei Williams, sfaturi pentru Simona Halep: 'Asta o poate ajuta'

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep este în stare de şoc. Românca a condus cu 6-4 şi 3-0 în finala de la Roland Garros în faţa Jelenei Ostapenko, dar a pierdut meciul şi trofeul. Celebrul antrenor Patrick Mouratoglou crede că Simona poate trece foarte repede peste acest şoc. Antrenorul Serenei Williams îi dă sfaturi româncei.

Citește și: Noi detalii despre boala Denisei Manelista: Mama artistei anunță că are CANCER în tot corpul

"Sunt absolut convins! Cu siguranţă poate trece peste. Va fi dificil, evident! Îi este foarte greu acum, dar trebuie să aibă puterea să se regrupeze şi să folosească această experienţă de la Roland Garros pentru a cuceri alte Grand Slamuri viitoare. Poate deveni numărul 1 mondial chiar luna viitoare, din fericire pentru ea, aşa că asta o poate ajuta. Nu poţi decât să laşi timpul să vindece rănile.

Citește și: Topul țărilor în care elevii sunt cei mai fericiți: Cine e pe primul loc și unde sunt cei mai nefericiți elevi

Să se gândească la toate lucrurile excelente pe care le-a făcut în ultimele săptămâni/luni. A câştigat o mulţime de meciuri şi să nu uite că încrederea în propriile forţe a ajutat-o să le câştige. Ştiu că a pierdut cel mai important meci pe care dorea să-l câştige, dar este, la urma urmei, doar un meci! Va avea atâtea alte oportunităţi de-a lungul carierei. Sunt convins că va trece peste. Are un antrenor excelent, care va şti cum să o ajute pe Simona să treacă peste finala de la Roland Garros şi să o monteze pentru viitoarele turnee. Pentru că Wimbledonul e aproape", a spus Mouratoglou, conform fanatik.ro.

Citeşte şi: SCANDAL în PNL: A fost SCOS din cursa pentru președinția partidului

Celebrul antrenor a vorbit şi despre finala de la Roland Garros. "Uff.. A fost un meci foarte dificil pentru Simona. În primul rând pentru că a avut o presiune uriaaaşă (n.r. ţine să sublinieze acest aspect) asupra sa. Miza acestei finale era foarte mare pentru ea, juca pentru primul titlu de Grand Slam din carieră, putea deveni numărul 1 mondial, pentru a fi prima jucătoare româncă din istorie care ajunge lider mondial etc. Deci o presiune fantastică! De partea cealaltă, o adversară împotriva căreia este dificil să joci: nu ai schimburi lungi de mingi, loveşte mai mereu decisiv, căutând „winnerele”. Şi e dificil să nu devii defensiv când joci împotriva unui astfel de tip de adversar, pentru că Ostapenko nu doar dă winnere, dar şi greşeşte foarte mult. Şi-atunci te gândeşti logic: dacă reuşesc să prelungesc punctul, poate va rata următoarea lovitură! Aşa că, în acest fel, ajungi să devii foarte defensiv, joci doar pe centru şi, practic, nu mai poţi să-ţi faci jocul! Iar ca să ajungi să câştigi o finală de Grand Slam, trebuie să-ţi impui jocul", spune Mouratoglou care a făcut şi o promisiune.

"Poate următoarea carte pe care o voi scrie va fi despre Simona. Parcă îi şi văd titlul: „Simona Halep, my life, my destiny", a încheiat antrenorul, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.