Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Stefano Pioli: AC Milan poate mai mult

wikipedia.org
Stefano Pioli

AC Milan, campioana en titre a Italiei, nu a ajuns încă la "cel mai înalt nivel" al său şi trebuie să continue să progreseze, a declarat vineri antrenorul Stefano Pioli, cu o zi înaintea meciului cu Udinese de pe San Siro, primul din noua ediţie a Serie A, scrie AFP.

"Milan este puternică, dar pe teren se va vedea dacă suntem cei mai puternici. Am văzut la jucătorii mei aceeaşi privire, aceeaşi atitudine şi aceeaşi stare de spirit ca în sezonul trecut, asta mă face optimist", a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă.

"În plus, sunt convins că niciunul dintre noi, inclusiv eu, nu a ajuns încă la cel mai înalt nivel al său. Trebuie să ai caracter pentru a continua să progresezi zi de zi", a adăugat antrenorul echipei la care este legitimat portarul român Ciprian Tătăruşanu.

Cu excepţia mijlocaşului Sandro Tonali, accidentat la coapsă, toţi jucătorii sunt "disponibili" pentru întâlnirea cu Udinese, inclusiv atacantul Olivier Giroud, incert la începutul săptămânii, a menţionat Pioli, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.