Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Thomas Tuchel consideră că Bayern ar fi putut câştiga cu Arsenal, regretând un penalty neacordat

Thomas Tuchel

Antrenorul Thomas Tuchel a declarat pentru postul german Prime Video că Bayern Munchen ar fi putut câştiga meciul cu Arsenal (2-2), marţi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Am fi putut câştiga, pentru că am avut o enormă şansă cu Kingsley (Coman). Şi a fost un penalty 100% pe care nu l-a primit pentru un henţ în careu. Este neplăcut la acest nivel", a afirmat antrenorul german după meci.

La o acţiune din repriza secundă, când arbitrul a fluierat reluarea jocului, portarul lui Arsenal, David Raya, a pasat mingea, iar fundaşul Gabriel a utilizat mâna pentru a repoziţiona balonul.

"Dar Arsenal a fost un adversar bun, cu spectatori foarte buni, însă prestaţia arbitrului, sub medie. Situaţia este clară, cine câştigă returul merge mai departe. Vom avea nevoie de aceeaşi atmosferă a suporterilor noştri în meciul retur, cu o dorinţă de joc similară, cu aceeaşi pasiune pe teren ca şi astăzi (marţi, n. red.)", a mai spus tehnicianul bavarezilor.

"Nu a fost un meci uşor. Arsenal are o echipă foarte bună, în fruntea Premier League. Dar este un rezultat bun pentru deplasare şi sper că vom putea face diferenţa pe teren propriu. A fost un meci intens", a apreciat, la rândul său, atacantul englez Harry Kane, care a înscris al 39-lea său gol în acest sezon sub culorile lui Bayern.

Arsenal şi Bayern Munchen au încheiat nedecis, 2-2 (1-2), marţi seara, la Londra, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

''Tunarii'' au fost conduşi multă vreme, prin golurile marcate de Serge Gnabry (18) şi de Harry Kane (32 - pemalty), dar a obţinut un egal, graţie reuşitelor lui Bukayo Saka (12) şi Leandro Trossard (76).

Partida retur va avea loc pe 17 aprilie la Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.