Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Tiberiu Bălan și-a dat demisia de la echipa Pandurii Târgu Jiu, după doar trei meciuri

pandurii

Deşi deborda de optimism în momentul semnării contractului cu Pandurii Târgu Jiu, Tiberiu Bălan (38 de ani) şi-a dat demisia după doar trei meciuri, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

Înfrângerea umilitoare de la Constanţa, scor 0-5 cu Farul, i-a fost fatală tânărului antrenor, care, la finalul meciului, în urma discuţiei avute cu stafful administrativ, şi-a prezentat demisia. Se pare că alcătuirea primul ”11”, cu utilizarea mai multor jucători pe posturi total diferite, a dus la ruptura dintre cele două părţi. ”Noi îi mulţumim domnului Tibi Bălan pentru că a încercat să ne ajute, dar el ne-a spus acum că nu găseşte soluţii pentru salvarea ehipei şi şi-a dat demisia. Domnul Marin Golea, administratorul special al clubului, i-a acceptat-o pe loc.

Mai sunt patru etape de jucat în acest an, iar de pregătirea echipei se va ocupa secundul Cristi Popescu. Vedem în iarnă ce variantă vom găsi pentru postul de principal. Până atunci, trebuie să intre şi banii de la acţionari. Momentan, conturile lor sunt blocate.”, a declarat, pentru Liga2.ro, Marin Condescu, principalul creditor al clubului Pandurii Târgu Jiu.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

Cu Tibi Bălan pe banca tehnică, echipa gorjeană pierdea acasă cu ”U” Cluj (0-1), la inaugurarea noului stadion din Târgu Jiu, apoi încasa un 4-0 pe terenul liderului CS Mioveni, iar la Constanţa a cedat cu 0-5 cu Farul. Tiberiu Bălan a fost la a treia experienţă ca antrenor, după ce până acum le-a mai condus pe FC Voluntari 2 şi Axiopolis Sport Cernavodă, ambele din Liga 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.