Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul U Cluj a răbufnit: 'Vrem să intrăm în Schengen, dar avem gazon de lupte în noroi!'

www.prosport.ro
eugen neagoe

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Cluj, a fost extrem de nemulţumit de starea terenului pe care s-a disputat meciul de duminică, dintre U Cluj şi UTA Arad, relatează News.ro.

”Nu mi-a plăcut nimic în această seară, doar spectatorii. Oamenii au fost lângă noi, mă aşteptam să fie mai mulţi să ne împingă puţin de la spate. Dar nu am putut mai mult. Despre teren ce să spun? O ruşine de gazon, peste puţin timp intrăm în anul 2023, vrem să intrăm în Schengen, iar aici a venit un băiat care a aruncat nişte gazon pe ici pe colo, să se vadă verde în anumite locuri. Oraş de cinci stele, stadion de cinci stele şi gazon de lupte în noroi. Sunt pe terenul de fotbal de 42 de ani şi am văzut multe, dar pe un asemenea teren nu se poate juca.

Am dominat jocul, dar nu am reuşit să marcăm. Băieţii chiar merită felicitări pentru efortul fantastic pe care l-au făcut. Noi aici jucăm mereu când avem meci acasă, tot chin este. Băieţii au făcut o risipă mare de efort, dar dacă nu poţi să joci fotbal, asta este!”, a declarat Eugen Neagoe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.