Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Universităţii Craiova: era clar că vom ajunge în finală, dar asta este importantă doar dacă o câştigi

mediafax.ro
Marinos Ouzounidis Craiova

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat, miercuri seară, că echipa sa ştia încă din meciul tur cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu că va ajunge în finala Cupei României, subliniind însă că acest meci este important doar dacă îl câştigi.

"După rezultatul din tur, era clar că vom ajunge în finală. Am folosit jucători care nu prea au mai evoluat. De unii sunt mulţumit, de alţii nu. Normal că nu au avut ritmul dorit, am făcut cadouri adversarilor. Suntem mulţumiţi că jucăm în finală, dar asta este importantă doar dacă o câştigi. O finală este o finală, e un singur meci, nu ştii ce se va întâmpla. Meciurile cu CFR şi FCSB trebuie să le jucăm pentru noi şi să ne pregătim pentru finală. Titlul este greu de obţinut, am făcut greşeli, dar am înţeles nişte lucruri pentru sezonul viitor", a declarat Ouzounidis la Digisport.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei României, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în manşa secundă a semifinalelor, scrie News.ro.

ÃŽn tur, scorul a fost 3-0 pentru craioveni.

În cealaltă semifinală, Astra Giurgiu a trecut de Dinamo, după 1-0 în tur şi 5-5 în retur în urma loviturilor de departajare.

Finala va avea loc la 22 mai, la Ploieşti, când, probabil, va fi primul meci cu spectatori după ce fanii nu au mai avut acces pe arene în România, din martie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.