Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, s-a calificat în semifinalele Cupei Belgiei

fanatik.ro
ladislau boloni

Antwerp, formația pregătită de antrenorul român Ladislau Boloni, s-a calificat în semifinalele Cupei Belgiei, miercuri, după ce a învins echipa Standard Liege, în deplasare, scor 3-1, potrivit Mediafax.

Standard Liege, la care Denis Drăguș a fost introdus în minutul 83, a condus la pauză, grație reușitei lui Maxime Lestienne, din minutul 24.

Antwerp a revenit în repriza secundă prin golurile semnate de Ritchie De Laet, Manuel Benson și Dieumerci Mbokani, în minutele 65, 67, respectiv 85.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

Astfel, Antwerp s-a calificat în penultimul act al Cupei Belgiei, acolo unde au mai ajuns formațiile Waregem și Kortrijk. Ultima semifinalistă va fi decisă în urma duelului dintre Anderlecht și Club Brugge, de joi.

În urma acestui rezultat, Antwerp a ajuns la opt meciuri consecutive fără înfrângere. În campionat, echipa lui Boloni ocupă locul secund, cu 37 de puncte, la opt lungimi de liderul Club Brugge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.