Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUL în care Republica Moldova va depune cererea de aderare la UE

rador.ro
republica moldova ue

Republica Moldova va depune cerere de aderare la Uniunea Europeană până în 2019, a declarat duminică liderul Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, în cadrul lansării campaniei sub genericul '2019 - împreună în Europa', relatează luni Radio Chişinău. 

PD va desfăşura o campanie informaţională şi va promova deciziile politice necesare pentru ca Republica Moldova să obţină până în 2019 statutul de ţară candidat la aderare, a mai spus el, într-o intervenţie la postul de televiziune local Canal 2. 

În a doua jumătate a anului 2019, când România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, va apărea o oportunitate reală şi eficientă pentru a sprijini parcursul european al Republicii Moldova, a afirmat, la rândul său, europarlamentarul român Victor Negrescu, la acelaşi post de televiziune. 

'Sarcina pe care ne-o propunem este ca, până în 2019, când România va deţine preşedinţia UE, să facem tot posibilul să desfăşurăm o campanie informaţională şi să luăm deciziile politice necesare ca Republica Moldova să obţină statut de candidat la aderarea la UE', a insistat preşedintele PD, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.