Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anularea golului lui Bayern, 'o ruşine', a acuzat De Ligt, după eliminarea din Liga Campionilor

https://www.youtube.com/
de light

Olandezul Matthijs De Ligt, fundaşul echipei Bayern Munchen, a descris decizia arbitrului polonez Szymon Marciniak de a fluiera ofsaid la un atac al bavarezilor în ultimele minute de joc drept "o ruşine", când Real Madrid conducea pe tabela de marcaj cu 2-1, adăugând că trebuia să lase jocul să continue, relatează EFE, potrivit Agerpres.

"Cu toţii ştim regulile. Când ofsaidul nu a fost clar a trebuit să ne oprim din joc, ceea ce a fost o ruşine. La golul lui Joselu, el i-a lăsat să joace, la noi nu. Este incredibil. Sigur, este uşor să vorbeşti de arbitru, dar până la urmă au meritat victoria", a afirmat el pentru Movistar+.

De Ligt a regretat, totodată, eliminarea echipei sale prin golurile lui Joselu în minutele 88 şi 90+1.

"Nu sunt sentimente prea bune la final. Am fost aproape. Să treci de la posibilitatea de a câştiga la a pierde în doar zece minute. Am fost aproape de finală, dar au pus presiune pe noi. Real, când crezi că este mort, atunci mai are o ultimă suflare. Aşa au câştigat de 14 ori Liga Campionilor, asta face diferenţa", a adăugat jucătorul olandez.

Învinsă cu 2-1 şi eliminată în final, Bayern Munchen a crezut că a egalat în minutele adiţionale, prin Matthijs De Ligt, care a reluat în poartă o deviere cu capul a lui Thomas Muller. Dar arbitrul polonez Szymon Marciniak a fluierat foarte repede o poziţie de ofsaid a fundaşului Noussair Mazraoui, semnalată arbitrul asistent, în loc să lase acţiunea să continue.

Ori, la reluarea video a fazei, nici Noussair Mazraoui şi nici Matthijs De Ligt nu păreau în poziţie de ofsaid.

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', în manşa secundă a semifinalelor.

După 2-2 la Munchen, Bayern a deschis scorul prin Alphonso Davies (68), dar campioana Spaniei s-a impus graţie dublei lui Joselu (88, 90+1).

În finala care va avea loc pe 1 iunie, la Londra, pe Stadionul Wembley, Real Madrid va înfrunta o altă echipe germană, pe Borussia Dortmund, care a trecut în semifinale de Paris Saint-Germain, după ce a câştigat ambele manşe cu 1-0.

Bayern a ratat astfel o reeditare a finalei Ligii Campionilor din 2013, când o învingea pe Borussia Dortmund în ultimul act. Bavarezii vor încheia pentru prima oară în ultimii zece ani un sezon fără să câştige măcar un trofeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.