Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț APOCALIPTIC: 'Se poate ajunge la EFECTE NECONTROLABILE'

sah mat

Analistul Marius Pieleanu consideră necesară o discuţie "la cel mai înalt nivel" între preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la viitorul prim-ministru, afirmând că demararea procedurii de suspendare a şefului statului nu este, în opinia sa, "soluţia bună pentru ţară".

"Să sperăm că nu se va ajunge acolo (la suspendarea şefului statului - n.r.), pentru că o eventuală demarare de procedură de suspendare ar crea, în mod evident, criză politică. România este la început de iarnă acum, se anunţă deja iarna şi sunt probleme mari în ţară. Nu stă nimeni să facă campanie şi să se organizeze pentru un referendum. Nu cred că este soluţia bună pentru ţara asta şi probabil că ar trebui să aibă loc o discuţie la cel mai înalt nivel între preşedintele ţării şi şeful PSD pentru a conveni asupra unui nume pe care să îl agreeze reciproc, care să conducă Guvernul şi să începem treaba. Eu sper că vor avea suficientă raţiune să nu arunce ţara într-o criză politică cu efecte absolut necontrolabile", a declarat marţi pentru AGERPRES Pieleanu.

Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale, instituția care îl monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat marţi că, în următoarele două zile, PSD şi ALDE vor lua o decizie cu privire la ce vor face în legătură cu refuzul şefului statului de a desemna premierul propus de cele două formaţiuni - Sevil Shhaideh -, iar dacă vor ajunge la concluzia că este bine pentru ţară suspendarea din funcţie a lui Klaus Iohannis, nu o să aibă nicio ezitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.