Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ - Circulația pe Autostrada A2, RESTRICȚIONATĂ

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam autostrada urabana A3

Circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe autostrada A2, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, în județul Călăraşi, este restricționată pentru lucrări. Restricții sunt și pe DN 73A, la o trecere de nivel cu o cale ferată în localitatea Şercaia, judeţul Braşov, scrie Mediafax.

Citește și: CUTREMUR după decizia lui Tudorel Toader: Victor Ciutacu, Dan Andronic, Radu Tudor și Emilia Șercan au EXPLODAT la adresa ministrului Justiției

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 51, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, pe sensul spre litoral, este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie.

Șoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită şi viteză redusă, să respecte indicaţiile rutiere de la faţa locului şi să se asigure temeinic înainte de schimbarea benzii de circulaţie.

De asemenea, sâmbătă, la ora 15.00, pe DN 73A, traficul rutier va fi închis temporar, la trecerea de nivel cu o cale ferată în localitatea Şercaia, judeţul Braşov, din cauza lucrărilor care se fac la suprastructura căii ferate. Şoferii pot folosi ruta ocolitoare DN 73A - DJ 104A - DN 1 şi retur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.