Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de poliția britanică: CÂT a durat atentatul de la Londra

http://www.independent.co.uk
deputat resusciteaza politist Londra

Teroristul de la Londra a acţionat de unul singur, au concluzionat poliţiştii britanici. Aceştia continuă ancheta pentru a descoperi motivele atacului, în timp ce presa publică noi mărturii ale celor care au asistat la tragedie. Unul dintre ei a povestit că agresorul era determinat să ia viaţa poliţistului aflat în faţa Parlamentului.

Ancheta de după atacul de la Londra nu a scos la iveală complici ai lui Khalid Masood, potrivit poliţiştilor. Aceştia investighează însă cazul mai departe, pentru a stabili dacă a fost o acţiune izolată, inspirată de propaganda teroristă, sau dacă alții l-au încurajat şi i-au dat instrucțiuni atacatorului.

Citește și: Moarte SUSPECTĂ în Rusia: Un celebru avocat al unor critici ai lui Vladimir Putin a căzut 5 etaje în timp ce ridica o cadă

De asemenea, poliţiştii au anunţat că filmul evenimentelor, din momentul în care agresorul a intrat cu maşina în pietonii de pe podul Westminster şi până la împuşcarea lui Masood, a durat doar 82 de secunde.

Un boxer britanic aflat în Parlament a povestit că teroristul părea cuprins de o furie criminală atunci când l-a atacat pe poliţistul aflat în faţa Parlamentului.

Citește și: ȘOCANT S-a aflat cine a distribuit pozele cu Dalia Ducă împușcată în cap de fostul iubit / VIDEO

Boxerul Frazer Clarke: "L-a înjunghiat de mai multe ori. Nu voia să rănească pe nimeni, voia să îl ucidă pe ofiţer. Nu se poate descrie altfel, a fost un act sălbatic".

Boxerul britanic a povestit că, în momentele de nebunie ce au urmat, o singură persoană şi-a păstrat calmul, şi anume un poliţist care avea o armă de foc.

Citește și: Kanye West a plătit un cântăreț din Ungaria după ce i-a FURAT o piesă / VIDEO

"S-a comportat ca un profesionist, a fost calm. A mers către atacator printre oamenii care fugeau. Atacatorul înainta cu braţele ridicate şi cu cuţite în mâini. Dacă nu ar fi scos pistolul ca să îl împuşte de două ori, ar fi murit sigur", a mai spus sportivul, potrivit Realitatea.net.

În urma atacului de miercuri, patru oameni şi-au pierdut vieţile, fără a-l pune la socoteală pe terorist, iar alţi 50 au fost răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.