Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ - Minerul internat la Floreasca, în stare GRAVĂ. Declarațiile lui Bogdan Oprița

breaking news

Minerul internat la Spitalul Floreasca este în stare gravă şi este supus unei intervenţii chirurgicale, a declarat, vineri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

„Pacientul a fost victima unui sindrom de strivire extrem de grav, în urma căruia s-a produs o serie de modificări în întreaga funcționalitate a organismului. El are în momentul de față o insuficiență renală, iar leziunile pe care le prezintă sunt cele specifice acestui sindrom de strivire. În momentul de față, el este în sala de operație pentru a se reduce o fractură, luxații și pentru a se trata aceste leziuni, după care va merge în secția de Terapie Intensivă. În următoarele zile, va necesita măsuri extrem de complexe, specifice unor astfel de pacienți. Următoarele zile sunt hotărâtoare pentru evoluția stării lui de sănătate”, a spus Bogdan Oprița.

Minerul a stat blocat peste 12 ore în subteranul Minei Lupeni, după prăbuşirea tavanului unei galerii, el fiind scos de către echipele de intervenţie în stare foarte gravă şi preluat de un elicopter SMURD care l-a transportat la Spitalul Floreasca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.