Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț important al ministrului Transporturilor: Când va fi gata Autostrada Transilvania

autostrada

Românii ar putea circula pe Autostrada Transilvania până în 2020, este de părere ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Întrebat care este termenul pentru finalizarea Autostrăzii A3, Dan Costescu a reiterat faptul că nu îi place să dea termene, având în vedere mandatul scurt pe care îl are Guvernul Cioloș, însă a spus că, în opinia sa, dacă se respectă termenele actuale pentru tronsoane, A3 ar putea fi dată în folosință până în 2020. "Știți că nu îmi plac promisiunile de genul acesta având în vedere și mandatul meu limitat. Eu v-am prezentat ce vom face noi în următoarele mai puțin de nouă luni pe care le mai avem. Termenele pentru sectoarele parțiale care vor fi date în folosință au fost prezentate și în plenul Senatului și în plenul Camerei. Prefer să mă opresc la ele, cu toate că, evident, colegii lucrează și la termenul mare, care este derivat din termenele mici. Avem termene și pentru acestea, începând, să zicem, din 2017 și până în 2020. Dacă se vor respecta procedurile care au fost puse și va intra și ordonanța pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură, este posibil să fie gata (Autostrada Transilvania — n. r.) până în 2020, pentru unele tronsoane chiar cu devansări de termene", a spus șeful de la Transporturi, după plenul Camerei Deputaților.

Autostrada Transilvania a fost subiectul dezbaterii de la "Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputaților de luni, la care este invitat să participe ministrul Transporturilor, Dan Costescu. Solicitarea a venit din partea grupului parlamentar al UDMR. Dan Costescu a fost prezent și marțea trecută în Parlament, dar la Senat, unde a vorbit despre problemele din domeniul infrastructurii, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.