Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț IMPORTANT pentru elevi și părinți! Ecaterina Andronescu, după ce școlile din toată țara au fost închise: 'Nu putem să bulversăm încheierea semestrului'

ecaterina andronescu

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că luni, dar şi toată săptămâna viitoare, elevii vor merge la şcoală, unităţile nefiind închise. Andronescu spune că este ultima săptămână din semestru. ”Noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului”, a spus ministrul, precizând că părinţii trebuie să ducă copiii la medic dacă există suspiciune de boală.

”Se duc la şcoală pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului. Invit pe toţi colegii profesori, invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine. Este zi de şcoală şi va fi toată săptămâna”, a declarat, duminică, la Antena 3, Ecaterina Andronescu, conform news.ro.

Guvernului Dăncilă recunoaște că riscă dificultăți la plata ajutoarelor sociale. Majorarea Indicatorului Social de Referință nu poate fi realizată

Potrivit acesteia, ”triajul în fiecare dimineaţă este foarte serios făcut în fiecare şcoală”.

În plus, ministrul îi sfătuieşte pe părinţi să ducă copiii la medic, dacă există suspiciuni de boală.

Şcolile din toată ţara au fost închise vineri, din cauza gripei, decizia aparţinând ministerelor Sănătăţii şi Educaţiei.

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 39, fiind confirmate peste cinci mii de cazuri de îmbolnăvire până la ultima raportare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.