Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț TERIBIL al celui mai deștept om de pe planetă: Declarații APOCALIPTICE ale lui Stephen Hawking

reuters
trump

Donald Trump s-a instalat de luni bune la Casa Albă, dar contestatarii săi continuă să-l atace din ce în ce mai tare. Una dintre deciziile radicale ale republicanului i-a scos din minţi pe foarte mulţi oameni. Retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris l-a făcut pe cel mai deştept om al planetei să răbufnească.

Citeşte şi: Procurorul favorit al lui Kovesi a 'păţit-o': Implicat într-un scandal imens

Stephen Hawking a acordat un interviu, în care a vorbit despre schimbările climatice și încălzirea globală. “Ne apropiem de punctul în care procesul de încălzire globală devine ireversibil. Decizia lui Trump poate să împingă Pământul dincolo de acest punct şi să devină ca planeta Venus, cu temperaturi de 250 de grade şi ploi cu acid sulfuric. Schimbările climatice reprezintă unul dintre marile pericole pe care le înfruntăm, dar un pericol pe care îl putem preveni, dacă acționăm acum. Prin negarea dovezilor ce privesc schimbările climatice și retragerea din Acordul Climatic de la Paris, Donald Trump va cauza daune frumoasei noastre planete, punând în pericol mediul înconjurător, pentru noi și pentru copiii noștri”, a declarat Hawking pentru BBCa, anunţă observator.tv.

Citește și: Partea nevazută a pactului Dragnea – Iohannis

Stephen Hawking le-a mai spus jurnaliștilor englezi că este pesimist în privința rezolvării conflictelor umane și este de părere că în oamenii vor fi nevoiți să părăsească planeta pentru a supraviețui. “Mă tem că evoluția a încorporat lăcomie și agresivitate în genomul uman. Nu este niciun semn că conflictele vor scădea și că evoluția tehnologiei militare și a armelor de distrugere umană se îndreaptă spre dezastru. Cea mai bună speranță pentru supraviețuirea rasei umane ar putea fi formarea de colonii independente în spațiu”, a mai spus Stephen Hawking.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.