Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul care a ajuns și la Moscova: Ce a aflat Vladimir Putin

putin

A fost dat publicităţii sondajul realizat de Fondul Opinia Publică din Rusia (FOM), conform căruia preşedintele rus Vladimir Putin a atins un nou maxim istoric, fiind creditat cu 76% din intenţiile de vot.

Sociologii ruşi menţionează că ratingul electoral al liderului rus a atins un nou maxim istoric, în perioada 2008-2015. Potrivit sondajului FOM, realizat în perioada 28- 29 martie, 76% dintre cetăţenii ruşi cu drept de vot l-ar vota pe preşedintele rus, Vladimir Putin, dacă alegerile prezidenţiale ar avea loc duminică, 5 aprilie, în Rusia.

Cu o săptămână înainte de realizarea acestui sondaj, Putin era creditat cu 75%, iar în luna ianuarie 2015 cu 70% din intenţiile de vot. Sociologii ruşi au mai precizat că, în anul 2008, preşedintele Putin câştiga în primul tur alegerile prezidenţiale cu 60%.

Sondajul FOM a fost realizat în perioada 28-29 martie, în 64 de subiecţi federali (subiect federal - unitate administrativ-teritorială în Federaţia Rusă, din care fac parte regiuni, ţinuturi, republici, oraşe cu statut federal, regiuni autonome şi districte autonome ale Federaţiei Ruse, n.r.), la el au luat parte 3.000 de respondenţi.

Potrivi unui alt sondaj, realizat de Centrul Rus de Sondare a Opiniei Publice, VŢIOM, preşedintele rus, Vladimir Putin, este pentru a 11 oară consecutiv politicianul rus care se bucură de cea mai mare popularitate în rândul cetăţenilor ruşi. Sondajul realizat de Fondul Opinia Publică arată că rata de încredere în preşedintele Putin a atins nivelul de 85%, faţă de 75% în aceeaşi lună a anului trecut. Procentul celor care spuneau că l-ar vota pentru un nou mandat pe Putin era de 45% în 2014, comparativ cu 76% în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.