Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul care a uimit întreaga lume: Donald Trump cere să se vadă cu Hassan Rohani la reuniunea la care va participa și Klaus Iohannis

Facebook
Klaus Iohannis Donald Trump Iohannis Trump

Preşedintele american Donald Trump nu a exclus miercuri o întâlnire cu omologul său iranian Hassan Rohani în marja Adunării Generale a ONU, la care participă și Klaus Iohannis, de la sfârşitul lunii septembrie, subliniind în acelaşi timp că nu a fost luată nicio decizie în acest sens, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Bineînţeles, totul este posibil", a răspuns Trump la o întrebare în Biroul Oval despre o eventuală întrevedere bilaterală cu Rohani.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

Salutând demersurile omologului său francez Emmanuel Macron la summitul G7, el a subliniat că SUA "nu au nevoie de nimeni" pentru a negocia.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Iranul a ameninţat miercuri că îşi va reduce imediat angajamentele nucleare, în timp ce SUA şi-au înăsprit sancţiunile şi a exclus relaxarea presiunii, făcând şi mai complicată medierea franceză pentru obţinerea unui dialog între Teheran şi Washington.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.