Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNȚUL Ministerului afacerilor Externe după atacul de la Nisa

mae ministerul afacerilor externe logo antent

Ca urmare a atacului produs în cursul acestei nopţi în oraşul Nisa, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României în Franţa şi Consulatului General la Marsilia, întreprinde în regim de urgenţă demersurile legale pe lângă autorităţile locale, în vederea obținerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanțele producerii atacului şi cetăţenia victimelor, potrivit unui comunicări remise STIRIPESURSE.RO de MAE.

Vezi și: ATENȚIE IMAGINI DURE - Momentul atacului de la Nisa (18+)/ VIDEO-FOTO

”Cele două misiuni au declanşat procedurile consulare specifice în astfel de situaţii, monitorizează evoluţia situaţiei şi menţin în permanenţă legătura cu celulele de criză constituite de autorităţile franceze. Suplimentar, o echipă consulară din cadrul Consulatului General la Marsilia se deplasează de urgenţă la faţa locului pentru a oferi asistenţa consulara necesară.

Cetățenii români precum şi rudele acestora au la dispoziţie contactele telefonice ale Consulatului General la  Marsilia +33 491221741, Ambasadei României la Paris +33 (0)147052966+33 (0)147052755+33 (0)145503997+33 (0)147051040, apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center 24/24, precum şi linia verde activată  de autoritățile franceze: +33 493722222.

Vom reveni cu detalii şi informaţii actualizate, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.”, se mai spune în comunicarea citată.

Vezi și: IMAGINI DRAMATICE din Nisa. Ce a rămas în urma atacului (18+)/ foto-video

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.