Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț apocaliptic - Când va atinge apogeul epidemia de coronavirus din China

captură TV
coronavirus China

Epidemia de coronavirus nou ar putea atinge apogeul peste şapte sau zece zile, a declarat marţi un specialist chinez în afecţiuni respiratorii, într-un interviu acordat agenţiei Xinhua potrivit Agerpres.

Zhong Nanshan, specialist în afecţiuni respiratorii şi membru al Academiei de Inginerie din China, a declarat că după ce epidemia va atinge apogeul nu vor mai exista ''creşteri pe scară largă''.

''Este foarte dificil de estimat cu certitudine momentul în care epidemia va atinge apogeul. Dar cred că într-o săptămână sau aproximativ zece zile va atinge punctul culminant şi apoi nu vor exista creşteri pe scară largă'', a spus el.

Citește și: `Băi talent: nu-ți e rușine!`Fostul ministru al Educației în guvernul Boc a jignit grav un geniu al muzicii românești

Zhong conduce o echipă naţională de experţi, înfiinţată pentru controlul şi prevenirea noii pneumonii cauzate de coronavirus.

Academicianul a declarat de asemenea că rata de mortalitate pentru noul focar de coronavirus este de aşteptat să scadă.

''Până în prezent, nu a fost dezvoltat niciun medicament care să vizeze virusul în mod specific, însă oamenii de ştiinţă şi personalul sanitar au explorat numeroase modalităţi. Ca urmare a îmbunătăţirii semnificative a sistemului de susţinere a vieţii, rata mortalităţii este de aşteptat să scadă'', a precizat Zhong Nanshan pentru Xinhua.A

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.