Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ de la Guvern despre Bugetul pe 2016

guvern

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016 este aproape să fie trimis în dezbatere publică şi, ulterior, în dezbatere parlamentară. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat, pentru STIRIPESURSE.RO, care este stadiul proiectului.

"Vineri sau ce târziu luni punem pe site proiectul de buget. Timp de o săptămână va fi în dezbatere publică. Parlamentul poate să-şi facă programul, asta însemnând că după data de 10 decembrie proiectul de buget pe 2016 este în dezbatere în comisii", a declarat Suciu.

Întrebat dacă noul Guvern a întâmpinat dificultăţi în pregătirea proiectului de buget având în vedere că şi-a început activitatea de mai puţin de o lună, Dan Suciu a declarat: "A trebuit să armonizăm toate solicitările, pentru că, evident, solicitările întotdeauna depăşesc posibilităţile şi atunci trebuie să le prioritizezi şi să le încadrezi aşa cum se cuvine. Mai sunt câteva elemente care se vor rezolva zilele acestea. Mâine mai discutăm o dată în Guvern acest subiect, mai ales alocările la ordonatorii secundari. Plafoanele mari la ordonatorii principali au fost stabilite."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.