Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ de ultimă oră al primarului Capitalei: Ce se întâmplă cu gratuităţile pentru pensionari

ratb

RATB va plăti datoria către ANAF fără să fie afectată gratuitatea oferită pensionarilor, locurile de muncă ale salariaților Regiei sau buna funcționare a acesteia, a declarat vineri, 24 martie, Primarul General, Răzvan Sava.

”Nu mai este nici un secret că în cei 7 ani de administrație Oprescu, RATB-ul a fost pus pe butuci. Acum trebuie să reparăm greșelile făcute în trecut. Nerespectarea legii a condus la acumularea unor datorii enorme către ANAF, pe care acum trebuie să le plătim. Vreau să precizez foarte clar că plătim aceste datorii fără a pune în pericol gratuitățile pentru pensionari, locurile de muncă ale angajaților regiei sau buna funcționare a parcului circulant. Soluția pe care am identificat-o în timpul discuțiilor cu liderii sindicatelor RATB și cu liderii politici din Consiliul General al Municipiului București a fost ca în acest proiect de hotărâre să fie introdus un amendament prin care la prima rectificare bugetară din acest an RATB să primească sumele necesare pentru funcționarea în bune condiții.”

Vezi şi: Trei EXPLOZII la Bruxelles: O persoană a fost rănită și arestată

Consiliul General al Municipiului București a votat vineri, 24 martie 2016, ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea plății la ANAF a sumei din TVA aferentă gratuității la transportul în comun pentru a beneficia de prevederile Legii nr. 4/2016 de aprobare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 44/2015 privind acordarea unor facilități fiscale”, cu amendamentul conform căruia banii vor fi alocați în vara anului curent, realizându-se astfel o economie la buget de 111 milioane lei, se anunţă într-un comunicat de presă.

Citește și: FOTO HOT Studenții de la Medicină Veterinară au pozat goi într-un calendar caritabil

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.