Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ultimă oră - Sorin Grindeanu și Tanczos Barna vor da explicații în Parlament în scandalul Blue Air

Facebook
Tanczos Barna

Miniștrii Transporturilor, Sorin Grindeanu, și Mediului, Barna Tanczos, vor fi invitați în Comisia de Transporturi din Camera Deputaților pentru a dezbate în amănunt situația creată de compania Blue Air, anunță USR.

„În urma opiniilor exprimate de grupurile parlamentare din Comisia de Transporturi a Camerei Deputaților, președintele comisiei, Cătălin Drulă, va adresa o invitație către miniștrii Transporturilor, Sorin Grindeanu, și al Mediului, Barna Tanczos, pentru a dezbate în amănunt situația creată de compania Blue Air”, anunță USR.

Citește și: Soluție incredibilă după ordinul lui Nicolae Ciucă: Șeful ANPC și-a făcut public numărul telefon, ca să fie sunat de clienții Blue Air

Premierul Nicolae Ciucă a spus, miercuri dimineața, că în ultimele ore 2.098 de români au apelat serviciile consulare cerând să fie aduși acasă din țările unde au rămas după anularea zborurilor Blue Air. El a spus că ANPC trebuie să monitorizeze întreaga situație. Din cauza unei popriri a conturilor de către Ministerul Mediului, compania Blue Air Aviation anunță că sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, până luni, 12 septembrie 2022. Compania spune că situația a venit la scurt timp după declarațiile șefului ANPC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.