Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț după ședința liderilor PUSL: un program de guvernare propriu

PUSL
PUSL

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) își propune să devină un actor și mai important pe scena politică și să contribuie mai mult la conturarea unui „cadru economic, social și legislativ adecvat”, potrivit unui comunicat de presă al umaniștilor. Anunțul vine după ședința Biroului Executiv care a avut loc vineri la Suceava.

„Departamentele de Politici Publice și cel de Documentare au prezentat strategiile pe termen scurt și mediu, iar principala concluzie a discuțiilor a fost că PUSL va veni cu un program propriu care să conțină inițiative legislative sau propuneri de amendare a proiectelor existente. În esență scopul umaniștilor este crearea unui cadru economic, social și legislativ adecvat, adaptat la realitățile din România și îmbunătățirea acestuia.

Practic, PUSL va propune propriul program de guvernare, unul clar și concis, care va promova capitalul românesc, va propune specialiști în funcțiile publice, oameni care au dovedit de-a lungul timpului că sunt „omul potrivit, la locul potrivit”, transmite PUSL.

Intențiile umaniștilor sunt clare și în ceea ce privește alegerile de anul viitor, unde PUSL este încrezător că poate atinge un scor respectabil.

„De asemenea, în cadrul ședinței de vineri celor prezenți li s-a prezentat un studiu privind motivele pentru care alegătorii ar vota anumiți candidați la alegerile prezidențiale, care sunt lucrurile care contează pentru alegători când își formează opțiunea de vot, dar și motivele pentru care alegătorii optează pentru un vot acordat unui partid mic, în locul partidelor mari și tradiționale”, spun umaniștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.