Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț important al Ambasadei României la Tokyo

romania japonia
Începând cu 3 aprilie 2020, Guvernul nipon implementează un nou set de măsuri de restricționare a numărului de persoane care intră în Japonia din zone cu risc ridicat de infecție cu COVID-19. Astfel, este interzisă intrarea în Japonia a persoanelor care au călătorit cu până la 14 zile înainte în anumite țări, inclusiv România. Lista completă poate fi consultată pe site-ul https://www.japan.travel/en/coronavirus/.
Sunt exceptate de la această măsură persoanele care au statutul de rezident permanent, soț/soție al unui cetățean japonez, soț/soție al unui rezident permanent sau rezident pe termen lung, numai în cazul în care aceste persoane au părăsit Japonia până la data de 03 aprilie 2020. Persoanele care au statutul de rezident permanent special nu intră în sfera de aplicare a interdicției.
De asemenea, reamintim că tuturor celor care sosesc în Japonia li se solicită să stea 14 zile în autoizolare, într-o locație specificată de autoritățile nipone și să nu folosească transportul public în această perioadă. Vor fi testate toate persoanele care sosesc în Japonia și au vizitat cu până la 14 zile înainte oricare din țările și regiunile pentru care există interdicție de intrare.
#COVID19

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.