Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț IMPORTANT la început de an școlar: Părinții nu mai trebuie să ia aviz epidemiologic pentru copii

CNMR
copii scoala elevi

La revenirea la grădiniță sau la școală, nu este nevoie ca elevii să aducă aviz epidemiologic de la medicul de familie sau de la medicul școlar, informează Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale.

Vezi și: Tonel Pop răstoarnă cazul Caracal: Alexandra a vorbit cu 3 polițiști

Pentru că în ultima vreme, s-au propagat în spațiul public mai multe informații despre documentele medicale necesare copiilor la început de an școlar, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, aflată în subordinea Primăriei Capitalei, face următoarele precizări:

- La revenirea în colectivitate, la grădiniță sau la școală, după vacanță, nu este nevoie de aviz epidemiologic de la medicul de familie sau de la medicul școlar.

- La înscrierea copiilor la grădiniță sau la școală, este nevoie de: adeverință medicală, aviz epidemiologic, fișa de vaccinări, toate de la medicul de familie”, informează, printr-un comunicat de presă, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Totodată, potrivit sursei citate, aceleași documente sunt necesare și în caz de transfer de la o unitate de învățământ la alta.

„La începutul anului școlar, personalul medical din cabinetele școlare va face triajul elevilor și va solicita, punctual, acolo unde situația o impune, documentele necesare completării dosarelor medicale. Aceste activități sunt efectuate în vederea asigurării condiților sanitare optime, pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de învățământ”, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.