Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ important pentru toţi elevii: Manualele de bază vor fi disponibile în format PDF şi digital interactiv, pe platforma manuale.edu.ro

Inquam Photos / Octav Ganea
lansare compendiu manual LIVIU POP

Toate manualele de bază vor fi disponibile în format PDF şi digital interactiv, pe platforma manuale.edu.ro, a anunţat joi ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop. "Avem pe ordinea de zi proiectul legii manualului şcolar. În principiu, acest proiect de lege prevede existenţa unui singur manual de bază pentru fiecare programă şcolară a elevilor din învăţământul preuniversitar de stat şi particular. Ministerul, alături de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, se obligă în a pune pe platforma manuale.edu.ro toate aceste manuale de bază în format PDF şi digital interactiv, traduse în toate limbile minorităţilor, iar la cererea învăţătorului/ profesorului, alături de elev şi părinte, se pot tipări aceste manuale prin grija Editurii Didactice şi Pedagogice", a declarat Pop, la începutul şedinţei de Guvern, conform Agerpres.

Premierul Mihai Tudose i-a spus ironic ministrului Educaţiei: "Să dea Dumnezeu să funcţioneze. Aţi văzut că încă mai sunt reminiscenţe cu manualul de a V-a".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.