Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț TRANȘANT făcut de Nicușor Dan: Nu există o creștere semnificativă a șobolanilor față de anii precedenți

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Nu există o creștere semnificativă a numărului de șobolani față de anii precedenți, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El spune că Bucureștiul s-a confruntat și cu o conjuctură nefericită, cu gunoaie pe stradă, luni de zile, referindu-se la situația din Sectorul 1.

Citește și: Șobolanii au început să atace oameni. Se întâmplă în București. Un tânăr de 26 de ani, mușcat de un șobolan, în Piața Romană

„La dezinsecție suntem la al cincilea tratament împotriva insectelor, în special a țânțarilor. În ceea ce privește deratizarea, suntem la capătul primului tratament pe care l-am făcut în ceea ce prevede planul de acțiune votat în CGMB, adică spații publice, subsoluri de blocuri, subsoluri de instituții, spitale, școli și parcuri ale municipalității. Am avut și o conjuctură nefericită cu gunoaie pe stradă luni de zile... Aici suntem”, a spus primarul general Nicușor Dan, scrie Mediafax.

Dan a spus că „pe ceea ce înseamă rozătoare, mai mult decât ceea ce vedem noi toți, nu există”.

„În opinia mea, nu există o creștere a număruui de rozătoare semnificativă față de anii precedenți. Motivul pentru care fenomenul acesta, înainte să avem o informație exhaustivă a locurilor în care putem să îi găsim nu putem să-i cotrolăm în totalitate. Noi nu știm în momentul de față care sunt toate subsolurile de bloc. Nu știm nici măcar care sunt proprietățile municipalității, darămite să știm care sunt clădirile abandonate din București. Deci, pur și simplu, această informație nu există. Operatorii de deratizare se duc unde știu ei că trebuie să meargă”, a mai spus primarul Capitalei.

El a mai spus că este un caz izolat cel al tânărului mușcat de șobolan în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.