Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ tranşant din Parlamentul European: 'Nimeni nu ne poate obliga să acceptăm cote de migranți'

parlamentul european

Europarlamentarul Laurențiu Rebega salută pe pagina sa de socializare faptul că ”în sfârșit, un înalt oficial european a realizat că mult discutatele cote obligatorii de migranți creează ”mari disensiuni” și ”s-au dovedit ineficiente”. Cel care a avut revelația acestor adevăruri pe care eu le enunț încă de la izbucnirea crizei migranților este însuși Donald Tusk, președintele Consiliului European. Comisia Europeană insistă însă în eroare și îl contrazice chiar și pe Donald Tusk, dorind să implementeze în continuare cotele obligatorii de migranți, deși acest plan nu va funcționa niciodată!”

Citește și: Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

Rebega se întreabă, în acest context, ”Cât timp le va lua oficialilor de la Comisie să ajungă și ei la mintea cea de pe urmă, așa cum a reușit, în cele din urmă, Donald Tusk, și să înțeleagă că nu au dreptul să impună cote de migranți și că, oricum, un asemenea mod de abordare al problemei migranților reprezintă o parte a problemei și nicidecum rezolvarea ei?”

Citește și: A ieșit la iveală! Oamenii au intervenit când Magdalena Șerban a împins prima fată! Cum s-a scuzat asasina – acuze dure la adresa tinerei

Europarlamentarul român este categoric în această privință: ”Eu spun de doi ani că nimeni nu poate obliga o țară să accepte cote de migranți și că soluționarea crizei constă în oprirea conflictului la origine, pentru ca migranții să nu mai fie nevoiți să își părăsească țara. Până acum, integrarea acestora s-a dovedit un eșec răsunător, iar încăpățânarea Comisiei Europene de a forța acceptarea lor de către țările membre a fost doar un motiv de ceartă necontenită între statele europene”.

Citește și: Primăria Capitalei REACȚIONEAZĂ! Ce spune referitor la crima de la Dristor

Întrebarea cheie pe care și-o pune Rebega în final este: ”Când, în cele din urmă, și Comisia va fi obligată să accepte eșecul politicilor sale în privința migrației, cine va răspunde pentru toți acești ani pierduți și pentru dezastrele pe care le-a provocat politica lipsită de viziune și de realism a comisarilor?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.