Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul care va declanşa un adevărat RĂZBOI diplomatic: Rusia vrea schimbarea ordinii mondiale

www.sputniknews.com
navă de război Rusia

Rusia lui Vladimir Putin continuă să cutremure Occidentul, dar şi întreaga lume prin anunţurile pe care le face. Ultima declaraţie va declanşa un adevărat război diplomatic. Un important om de la Kremlin spune că lumea trebuie să se pregătească pentru o nouă ordine mondială.

Citeşte şi: VIDEO Pleşu: Dragnea, mai periculos decât Ponta. Pentru el, conducerea țării, o afacere privată

Asta a spus ministrul de externe rus Serghei Lavrov la Conferinţa pentru Securitate de la Munchen. Acesta a anunţat şi un nou armistiţiu pentru estul Ucrainei, mărul discordiei în relaţiile cu Occidentul. În aceeaşi zi însă, Moscova a anunţat că va recunoaşte paşapoartele emise de autorităţile separatiste din estul Ucrainei. Între timp, NATO încearcă să strângă rândurile şi să se redefinească în era Trump. „Liderii responsabili au de făcut o alegere. Sper că vor alege o ordine mondială democratică şi justă. Dacă doriţi, numiţi-o ordinea mondială postoccidentală, în care pe baza suveranităţii şi în cadrul dreptului internaţional, fiecare ţară va încerca să găsească un echilibru între interesele sale naţionale şi cele ale partenerilor săi”, a explicat Lavrov prin ce s-ar defini această ordine mondială „postoccidentală”, conform Digi 24.

Vezi și: Mungiu Pippidi dezvăluie jocul subteran: miza ascunsă a protestelor

Discursul lui Serghei Lavrov venea la câteva ore după ce vicepreşedintele american Mike Pence a încercat să-şi liniştească aliaţii în privinţa relaţiilor noii administraţii cu Rusia. „Statele Unite vor continua să ceară socoteală Rusiei pentru acţiunile sale, chiar dacă vom căuta domenii de cooperare, despre care preşedintele Trump crede că pot fi găsite”, a declarat vicepreședintele american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.